Εδώ θα βρείτε το σχέδιο για ένα ιστιοφόρο που μπορείτε να φτιάξετε από χαρτί. Έπειτα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως  φαναράκι που θα το φωτίσετε με τη δική σας ηλεκτρονική πλακέτα και πραγματικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα.  Ακολουθείσθε τις λεπτομερείς μας οδηγίες.Χάρτινο ιστιοφόρο

- Κατεβάστε τα απαραίτητα έγγραφα εδώ.

Μέρος 1/4 (Καμπίνα και πλαϊνά)
Μέρος 2/4 (Μεγάλο πανί,  βάση μπαταρίας βάση πλακέτας)
Μέρος 3/4 (Μικρό πανί, πλακέτα και βάση ιστιοφόρου)
Μέρος 4/4 (Επάνω μέρος)

And Μέρος 1/4 Αντεστραμμένο (Καμπίνα και πλαϊνά αντεστραμμένα)

- Χρησιμοποιώντας το χαρτί της επιλογής σας, τυπώστε τα έγγραφα στον εκτυπωτή σας (Προμηθευτείτε χαρτί τουλάχιστον 180 gr/m2 για πιο σταθερή κατασκευή). Το μέγεθος είναι υπολογισμένο να χωρά σε χαρτί A4. Εάν θέλετε, μπορείτε να αναστρέψετε το χαρτί και να τυπώσετε ξανά το Μέρος 1/4 αντεστραμμένο, για το εξωτερικό του ιστιοφόρου.

- Κόψτε τις γραμμές και με ένα παλιό στυλό μαρκάρετε τις διακεκομμένες γραμμές με σχετική πίεση, ώστε να τσακίσετε το χαρτί με ακρίβεια.

- Προσθέστε κόλλα στις σφήνες γύρο από το ιστιοφόρο και τα πανιά.


Μετατρέψτε το σε ηλεκτρονικό φαναράκι στον ακόλουθο σύνδεσμο  ηλεκτρονική πλακέτα.Πάντα έχετε τα μικρά παιδιά υπό την επίβλεψη σας. Να είστε σε εγρήγορση κάθε φορά που χρησιμοποιείτε εργαλεία. Τα χημικά όπως η κόλλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή. Αποφεύγεται την επαφή με τα χέρια. Μικρά αντικείμενα και ειδικά οι μπαταρίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για παιδιά κάτω των 3 ετών  και κάθε ένα που θα μπορούσε να τα καταπιεί.

Όλα τα σχέδια ανήκουν στη hersin means made by hand. Είστε ελεύθεροι να τα τροποποιήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε με κάθε τρόπο. Σε περίπτωση εμπορικής ή εκπαιδευτικής χρήσης παρακαλούμε στηρίξτε μας αναφέροντας τις πηγές σας.